ICT beveiliging

ICT die voor u werkt

ICT beveiliging

Hoe is uw ICT netwerk beveiligd? Op welke manier controleert u bijvoorbeeld welke devices toegang krijgen tot uw netwerk? En al die mensen die uw bedrijf binnen komen met een laptop of tablet onder hun arm? En hoe veilig is uw Wi-Fi netwerk? Voor u het weet hebben onbevoegde derden via uw netwerk toegang tot uw data en applicaties. In een tijd van malware, spyware, virussen en hackers is het dus een absolute noodzaak om digitale toegangspoorten te beveiligen en bewaken. De ICTzaak heeft alle kennis in huis om u te voorzien van een goed advies voor de ICT beveiliging in uw organisatie.

Wilt u meer weten over ICT beveiliging? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Veilig e-mailen

Wat je ook onderneemt

Ongewenste e-mail oftewel spam is een storend en tijdrovend fenomeen. Uit onderzoek blijkt dat u ruim 70% van de ontvangen e-mails kunt weggooien omdat het spam is. De E-mail online scan biedt uitkomst: alle e-mail die naar u wordt verstuurd, gaat eerst door een viervoudige virus-, spam- en spywarescanner. Deze filtert de ongewenste e-mail eruit, waarna alleen de goede e-mails uw inbox bereiken.

Meer informatie

Risicoanalyse

Wat je ook onderneemt

Voorkom dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. De ICTzaak beschikt over alle expertise om uw netwerk op kritieke punten te controleren. U ontvangt de resultaten en een plan om eventuele beveiligingsproblemen op te lossen.

Meer informatie