Internet en telefonie

ICT die voor u werkt

Internet en telefonie

Internet is niet meer weg te denken en van levensbelang als informatiebron en communicatiemiddel met de buitenwereld. En met de opkomst van opslag in de Cloud is een snelle, bedrijfszekere internetverbinding een voorwaarde voor uw datatoegang en -opslag. Daarnaast biedt VoIP-telefonie (Voice over Internet Protocol) eindeloze mogelijkheden om uw telefoonverkeer intern en extern slim in richten. De ICTzaak verzorgt niet alleen uw aansluiting op het internet, maar haalt ook alles uit de verbinding wat u nodig heeft.

VoIP-Oplossing van ICT-zaak

 

Wilt u meer weten over Internet en telefonie? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Telefonie

Wat je ook onderneemt

Benut de voordelen van bellen via internet. Altijd bereikbaar en geen investering in een telefooncentrale. Wist u dat het met de VoIP-oplossing van de ICTzaak mogelijk is dat een klantenkaart wordt geopend zodra een klant belt? Of dat de receptioniste een inkomende oproep via de computer naar een collega op de juiste afdeling sleept, zonder de toetsen van het telefoontoestel te gebruiken? Vul uw gegevens in en laat u informeren door de telefonie specialist.

Meer informatie

Internet

Wat je ook onderneemt

Snelheid en bedrijfszekerheid zijn bepalend bij de keuze van uw internet provider. Een derde aspect is service, waarvoor wij als partner van KPN en Ziggo medeverantwoordelijk zijn. Onze keuze voor deze providers is gebaseerd op goede ervaringen, zowel in termen van prestaties als voorwaarden. KPN is onze partner voor glasvezelverbindingen en Ziggo voor kabelaansluitingen. Welk type het beste past bij uw situatie hangt primair af van de beschikbaarheid. Als beide beschikbaar zijn, kan ICTzaak u hierin adviseren, waarbij we de voors en tegens afzetten tegen de kosten.

Meer informatie