Online werken

ICT die voor u werkt

Online werken

Werken in de Cloud: veel ondernemingen in het MKB doen het al. Misschien geldt dat ook voor u, maar benut u de mogelijkheden wel ten volle? De ICTzaak voorziet u van een deskundig advies, ook als u twijfelt aan de stabiliteit en veiligheid. Wij bieden verschillende oplossingen om uw werkomgeving online beschikbaar te maken en in de Cloud te werken. Dat kan een webbased oplossing zijn, een gehoste omgeving waar ook bedrijfsspecifieke software op draait of een combinatie van beide in een hybride model.

Wilt u meer weten over werken in de Cloud en de optimale inrichting van uw online werkplekken? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

PerfectView

Wat je ook onderneemt

Zoekt u naar een krachtige en gebruiksvriendelijke alles-in-één CRM cloud oplossing voor relatiebeheer, sales, marketing, facturatie en e-mailcampagnes? Dan is PerfectView dé oplossing die grip geeft op klantprocessen en projecten, uw medewerkers klantgerichter laat werken en u helpt uw doelstellingen te realiseren.

Meer informatie

DKS Workflow

Wat je ook onderneemt

Elke organisatie heeft te maken met een inkomende facturenstroom via post en e-mail. Om de afhandeling van deze papieren en digitale facturen in goede banen te leiden, heeft ICTzaak in eigen beheer een applicatie ontwikkeld. Met DKS Workflow controleert en accordeert u voortaan alle facturen digitaal.

Meer informatie

Back-up Online

Wat je ook onderneemt

U krijgt te maken met diefstal, brand, waterschade, een virus of een technisch mankement en... uw belangrijke bestanden zijn niet meer te lezen! Realiseert u zich hoeveel tijd en geld u dan moet investeren om weer ‘back in business’ te zijn? Bereid uw bedrijf voor, kies Back-up Online.

Meer informatie

Exchange e-mail

Wat je ook onderneemt

Altijd en overal bereikbaar zijn is tegenwoordig een vereiste. Om uw e-mail en agenda online beschikbaar te hebben is Exchange online dé oplossing. Daarmee heeft u op uw PC, tablet en telefoon altijd dezelfde omgeving, volledig gesynchroniseerd.

Meer informatie

Hosted server

Wat je ook onderneemt

De online werkplek die geschikt is voor organisaties die ook werken met bedrijfsspecifieke software. De ICTzaak levert een professionele online werkomgeving, inclusief online back-up en ondersteuning. Een toekomstgerichte oplossing waarbij u plaatsonafhankelijk al uw data en software beschikbaar hebt.

Meer informatie

Workspace365

Wat je ook onderneemt

Met de online werkplekken van Kantoor 365 behoren een server, verschillende software en remote desktop tot het verleden. Agenda, e-mail, offertes, klantgegevens en andere web-applicaties: alles is beschikbaar via desktop, laptop, tablet en smartphone, ongeacht het besturingssysteem.

Meer informatie