DKS Workflow

ICT die voor u werkt

DKS Workflow

Elke organisatie heeft te maken met een inkomende facturenstroom via post en e-mail. Om de afhandeling van deze papieren en digitale facturen in goede banen te leiden, heeft ICTzaak in eigen beheer een applicatie ontwikkeld. Met DKS Workflow controleert en accordeert u voortaan alle facturen digitaal.

Weg met die stapel facturen!

Voordat een ontvangen factuur betaald kan worden, moeten vaak meerdere personen hun akkoord hierop geven. Hiervoor moet de factuur fysiek van bureau naar bureau gaan, om uiteindelijk voor betaling bij de daartoe bevoegde collega te belanden. Dit kost veel tijd, met als risico dat facturen onnodig lang op bureaus blijven liggen of zelfs kwijtraken. De kwetsbaarheid van dit proces, dat wij ook bij veel van onze opdrachtgevers signaleerden, was voor ons aanleiding om een oplossing te bedenken. Die heeft ICTzaak gevonden in DKS Workflow: een eenvoudig te gebruiken applicatie voor het digitaal volgen en accorderen van uw inkomende facturen.

Maatwerk implementatie

Een voorwaarde om DKS Workflow succesvol te gebruiken, is een duidelijke procedure voor het plaatsen van facturen in de digitale workflow. Hierbij gaat het niet alleen om wie, maar ook om hoe. Denk hierbij aan de wijze van inscannen van papieren facturen. De ICTzaak helpt u daarom bij de technische implementatie van DKS Workflow en het inregelen van een aantal basisinstellingen. Samen zorgen we voor een soepele facturenstroom, zonder gedoe met papier.