ICT beveiliging

ICT voor betere prestaties

ICT beveiliging

Hoe is uw ICT netwerk beveiligd? Op welke manier controleert u bijvoorbeeld welke devices toegang krijgen tot uw netwerk? En al die leerlingen die uw school binnen komen met een laptop of tablet in hun tas? En hoe veilig is uw Wi-Fi netwerk? Voor u het weet hebben onbevoegde derden via uw netwerk toegang tot uw data en applicaties. In een tijd van malware, spyware, virussen en hackers is het dus een absolute noodzaak om digitale toegangspoorten te beveiligen en bewaken. De ICTzaak heeft alle kennis in huis om u te voorzien van een goed advies voor de ICT beveiliging in uw schoolorganisatie.

Wilt u meer weten over ICT beveiliging? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Veilig internetten

Wat je ook onderneemt

Spy- en malware komt vaak binnen via besmette sites. Deze ongewenste software stuurt gegevens naar bepaalde databases op internet en die worden verkocht aan commerciële bedrijven die geïnteresseerd zijn in het surfgedrag van leerlingen en medewerkers. Met onze Kliksafe oplossing word elke site gescand en daarna vrijgegeven. Door de unieke techniek van onze oplossing is er geen vertraging op uw netwerk.

Meer informatie

Veilig e-mailen

Wat je ook onderneemt

Ongewenste e-mail oftewel spam is een storend en tijdrovend fenomeen. Uit onderzoek blijkt dat u ruim 70% van de ontvangen e-mails kunt weggooien omdat het spam is. E-mail online scan biedt uitkomst: alle e-mail die naar u wordt verstuurd, gaat eerst door een viervoudige virus-, spam- en spywarescanner. Deze filtert de ongewenste e-mail eruit, waarna alleen de goede e-mails uw inbox bereiken.

Meer informatie

Risicoanalyse

Wat je ook onderneemt

Voorkom dat leerlinggegevens op straat komen te liggen. De ICTzaak beschikt over alle expertise om uw netwerk op kritieke punten te controleren. U ontvangt de resultaten en een plan om eventuele beveiligingsproblemen op te lossen.

Meer informatie