Online werken

ICT voor betere prestaties

Online werken

De Cloud is bij uitstek geschikt als online omgeving voor het onderwijs. Maakt uw schoolorganisatie er al gebruik van? De ICTzaak voorziet u van een deskundig advies, ook als u twijfelt aan de stabiliteit en veiligheid. Wij bieden verschillende oplossingen om al uw leerlingen een persoonlijke online leeromgeving te bieden, inclusief de koppeling met het leerlingvolgsysteem. Dat kan een webbased oplossing zijn, een gehoste omgeving waar ook schoolspecifieke software op draait of een combinatie van beide in een hybride model.

Wilt u meer weten over werken in de Cloud en de optimale inrichting van uw online leeromgeving? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Exchange e-mail

Wat je ook onderneemt

Altijd en overal bereikbaar zijn is ook voor onderwijsmedewerkers steeds vaker een vereiste. Om hun e-mail en agenda online beschikbaar te hebben is Exchange online dé oplossing. Daarmee hebben zij op hun PC, tablet en telefoon altijd dezelfde omgeving, volledig gesynchroniseerd.

Meer informatie

Hosted server

Wat je ook onderneemt

De online werkplek die geschikt is voor organisaties die ook werken met schoolspecifieke software. De ICTzaak levert een professionele online werkomgeving, inclusief online back-up en ondersteuning. Een toekomstgerichte oplossing waarbij u plaatsonafhankelijk al uw data en software beschikbaar hebt.

Meer informatie

Workspace365

Wat je ook onderneemt

Met de online werkplekken van Kantoor 365 behoren een server, verschillende software en remote desktop tot het verleden. Agenda, e-mail, rapportages, leerlinggegevens en andere web-applicaties: alles is beschikbaar via desktop, laptop, tablet en smartphone, ongeacht het besturingssysteem.

Meer informatie

Back-up Online

Wat je ook onderneemt

U krijgt te maken met diefstal, brand, waterschade, een virus of een technisch mankement en... uw belangrijke bestanden zijn niet meer te lezen! Realiseert u zich hoeveel tijd en geld u dan moet investeren om alles weer op de rit te krijgen? Bereid uw schoolorganisatie voor, kies Back-up Online.

Meer informatie