Systeem- en netwerkbeheer

ICT voor betere prestaties

Systeem- en netwerkbeheer

Het hoge tempo waarin ICT ontwikkelingen elkaar opvolgen, maakt systeem- en netwerkbeheer er ook voor uw school niet makkelijker op. In alle keuzes die u maakt (of nog moet maken) staat de volgende vraag centraal: “Kan ik door mijn ICT-oplossing sneller en slimmer werken?”. Daarnaast kijkt u natuurlijk ook naar mogelijkheden om op uw ICT-beheerkosten te besparen. Wij van de ICTzaak zien de rol van ICT in uw organisatie veranderen en steeds meer mogelijkheden ontstaan waarmee leerlingen, docenten en onderwijsondersteunend personeel sneller, effectiever en flexibeler kunnen werken.

Wilt u meer weten over onze visie op ICT beheer? Neem direct contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Support op afroep

Wat je ook onderneemt

Is continu ICT-beheer niet nodig maar wilt u wel de beschikking hebben over een specialist voor uw ICT vragen? De helpdesk van de ICTzaak is altijd voor u bereikbaar en biedt snelle en professionele ICT ondersteuning. Onze helpdesk kunt u gebruiken als vangnet bij ICT vragen of afhandeling van incidenten. U bent verzekerd van vakkundig en professioneel support, maar betaalt alleen wanneer u het gebruikt.

Meer informatie

Proactief beheer

Wat je ook onderneemt

Als het maar werkt! Een ICT netwerk dat goed functioneert is essentieel. De ICTzaak zorgt ervoor. Door het beheer van uw netwerk geheel of deels aan ons uit te besteden kunt u zich richten op uw kernactiviteiten. Dat noemen wij ’ontzorgen’.

Meer informatie

ICT advies

Wat je ook onderneemt

Als schoolorganisatie wilt u efficiënt en zorgeloos werken aan prettige en effectieve leer- en werkomgeving. Dagelijks zoekt u naar mogelijkheden om beter en efficiënter te werken. Steeds vaker zijn het slimme en vernieuwende ICT oplossingen die organisaties in staat stellen om een voorsprong te behalen.

Meer informatie