Over ons

Maak kennis met onze specialisten. U zult het enthousiasme en de mentaliteit van onze medewerkers waarderen.

Onze visie

Wij van de ICTzaak staan voor persoonlijke kracht en kwaliteit; bijdragen aan het succes van onze klanten in het MKB, het onderwijs en de zorg. Niet voor de grootste organisaties, maar wel in dienst van grootse ambities. Voor ondernemende directies met goede ideeën, eigenzinnige visies of zelfs idealistische dromen. Ons werk gaat dan ook niet zo zeer over ICT, maar over continuïteit en perspectief. Over het scheppen van voorwaarden die u helpen te zijn waarvoor u wilt staan. Wat u ook onderneemt.

Precies wat u nodig heeft

Sinds de start in 2005 hebben we niet alleen flinke kennis opgebouwd van ons vak, maar ook van onze klanten. En daarmee van de grote ICT vragen waarmee ogenschijnlijk kleine organisaties worstelen. Uit onze ervaring blijkt echter dat wat u vraagt, niet per definitie is wat u nodig heeft. Terwijl dat laatste vast niet alleen onze voorkeur geniet. Graag verrassen wij u met onze oplossingen op het gebied van online werken, systeem- en netwerkbeheer, ICT beveiliging, ICT producten, internet en telefonie.

Jong met jarenlange ervaring

ICTzaak is de nieuwe naam van de – per 1 januari 2017 – zelfstandige ICT tak van De kantoorspecialist in Veenendaal. Hoewel de ICT dienstverlening en de verkoop van kantoorbenodigdheden hiermee formeel van elkaar zijn gescheiden, werken de ICTzaak en De kantoorspecialist onder één dak samen. Met een team van gedreven ICT specialisten, profileert ICTzaak zich nadrukkelijk als partner voor grootse organisaties in het MKB, het onderwijs en de zorg.

Identiteit

De kracht van ons bedrijf zijn de mensen. Daar investeren we dan ook graag in. De positieve sfeer en gedrevenheid is daardoor te merken. Als team stimuleren wij elkaar om de doelstellingen te halen en persoonlijke vaardigheden te verhogen.

Wij gebruiken de Bijbel als uitgangspunt. Hierbij hoort een integere omgang met elkaar en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We willen hier graag een voorbeeld in zijn.

 

Onze kernwaarden

 • Succes.
  We scheppen voorwaarden voor uw succes.
 • Ambitie.
  We gaan net als u voor het beste.
 • Continuïteit.
  We stellen ICT in dienst van uw continuïteit.
 • Relevantie.
  We gaan uit van wat u werkelijk nodig heeft.
 • Perspectief.
  We realiseren toekomstbestendige oplossingen.
 • Partnerschap.
  We staan als betrokken collega’s voor u klaar.

Ons team

Arjan van den Berg

Consultant

Specialisme: Servers / netwerkbeheer, internet, vaste en mobiele telefonie, integratie van telefonie met pc.
Trots: In veel bedrijven wordt ICT erg complex ingericht. Door bij de basis te blijven en te kijken naar de behoefte van de klant voorkom je veel problemen en hoge kosten.
Uitdaging: Een klant een totaaloplossing leveren, waardoor zijn werkplezier groter wordt en alles 100% op elkaar afgestemd is.

Volg Arjan

Peter Ruijgers

Consultant

Specialisme: Server- en netwerkbeheer, helpdesk, smartphones
Trots: Door van te voren na te denken over de risico's hadden we bij een klant met het cryptovirus binnen enkele uren het volledige netwerk weer operationeel met behoud van de meeste data en alle vitale applicaties.
Uitdaging: De klant van A tot Z ontzorgen op het gebied van IT en communicatie.

Volg Peter

Anton Huibers

Consultant

Specialisme: Servicedesk, netwerken, applicatiebeheer, VoIP specialist
Trots: Als bruggenbouwer opgetreden tussen klant en leverancier tijdens een urgent probleem. Door juiste communicatie en eigen onderzoek is de oplossing aanzienlijk sneller doorgevoerd wat de klant tijd bespaard.
Uitdaging: Voorop blijven in de ontwikkelingen binnen de ICT zodat we de klanten optimaal kunnen bedienen.

Volg Anton

Henri van de Weerd

Consultant

Specialisme: Netwerkbeheer bij scholen, MFP installaties, WiFi installaties.
Trots: Klanten eerst overtuigen van onze producten en dit later ook van deze klanten bevestigd krijgen.
Uitdaging: Alle klanten die we bedienen op een niveau brengen waarop ze het minimale aan storingen/problemen hebben. Hierin zijn al grote stappen gemaakt.

Volg Henri

Arjan Weij

Consultant

Specialisme: Microsoft Active Directory, VMware.
Trots: In teamverband vier DigiD audits op rij behaald met de gebouwde infrastructuur. Individueel de oplossing gemaakt om extern te kunnen werken met zowel Microsoft, Apple en Android.
Uitdaging: Het bewust blijven maken van mensen hoe om te gaan met privacygevoelige data.

Volg Arjan

Harmen van Veldhuizen

Consultant

Specialisme: Netwerk-, serverbeheer en VoIP.
Trots: Een organisatie waar de ICT onnodig complex is te migreren en er een mooie, stabiele oplossing neer te zetten terwijl de bedrijfsprocessen van de klant continue konden blijven doordraaien.
Uitdaging: Nog meer klanten tevreden maken door de oplossing die we samen als de ICTzaak hebben ontwikkeld te implementeren. En zorgen dat geen een klant spijt krijgt van een keus voor de ICTzaak!

Volg Harmen

Arjan van der Zouwen

Manager

Specialisme: Met topspecialisten zorgen dat gebruikers zich kunnen concentreren op hun vak in plaats van ICT-problemen.
Trots: Een softwareoplossing bedacht die bij de klant alles volledig digitaliseert. Het enige papier dat er daarna nog lag, was van de gebaksdoos van onze felicitatietaart.
Uitdaging: Ervoor zorgen dat alle klanten nog meer succesvol zijn, doordat alle repeterende ‘kantoorhandelingen’ zijn geautomatiseerd. En ja, dat gaat ons lukken!

Volg Arjan

Onze Partners

3CX

Toekomstgerichte telefonie, ontwikkeld voor flexwerkers. De krachtige intuïtieve telefonieoplossing van 3CX past bij een modern bedrijf. Op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps? Klanten te woord staan via live chat op uw website? Met de telefooncentrale van 3CX kan het allemaal, en nog veel meer.

KPN

ICTzaak is een gecertificeerde business partner van KPN, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies en een passende glasvezeloplossing voor uw bedrijf. Met alle kennis op het gebied van internet, telecom en ICT onder één dak bieden wij u volledig ondersteuning van aanvraag en aanleg tot support en service.

PerfectView

ICTzaak is officieel partner van PerfectView CRM cloud software, waarmee u vanuit één online systeem nieuwe klanten werft, beheert en uitbouwt tot toprelaties. Al meer dan 4.500 organisaties in Nederland werken met deze krachtige CRM-oplossing van eigen bodem. Wij adviseren u graag over de meerwaarde van PerfectView voor uw relatiebeheer, waarbij ICTzaak ook koppelingen met reeds aanwezige pakketten voor u kan realiseren.

ESET

ICTzaak is officieel partner van ESET, dat geavanceerde software ontwikkelt om computers, tablets, smartphones en servers maximaal te beveiligen met een minimale impact op hun prestaties. Informeer vrijblijvend naar onze ESET-oplossingen die u en uw medewerkers verzekeren van een veilige verbinding met het internet, vast én mobiel.

Kliksafe

ICTzaak is officieel partner van Kliksafe, een gespecialiseerde leverancier op het gebied van internetfiltering en security. Op basis van de bewezen Kliksafe filter- en firewall-technologie bieden wij onderwijsinstellingen een effectieve oplossing voor veilig en doelmatig internetgebruik. Maak een afspraak voor een verhelderende uitleg over de wijze waarop wij het lokale netwerk van uw school beschermen tegen kwaadwillende gebruikers van buitenaf.