ICT producten

ICT die mensen verbindt

ICT producten

Het aanbod van computers, servers en randapparatuur is enorm. En elk product heeft uitgebreide technische specificaties. Wat is wijsheid? Hoe kiest u een product met de juiste prijs en kwaliteit, dat vooral bijdraagt aan een stabiel netwerk? De snelste of duurste PC is niet per definitie de beste oplossing voor elke situatie. Een systeem met een te beperkte capaciteit zorgt daarentegen voor irritaties of storingen. De ICTzaak adviseert u graag over de juiste hardware die bijdraagt aan een snelle en stabiele ICT oplossing.

Benieuwd naar de beste hardware oplossing voor uw organisatie? Neem dan contact op met de ICTzaak via 0318-531966 of per e-mail.

Software

Wat je ook onderneemt

Zonder software is hardware niet operationeel. Daarom is de ICTzaak ook specialist in relevante software voor de zorgsector. Onze ICT specialisten zijn Microsoft gecertificeerd en adviseren u graag over software voor uw netwerk en randapparatuur. Denk hierbij aan Microsoft Server, Windows, Office, Outlook en Antivirussoftware.

Meer informatie

Hardware

Wat je ook onderneemt

Snelheid en productiviteit zijn de kritieke succesfactoren van elke hardware oplossing. Het optimum voor uw situatie bereiken we met solide en professionele producten. Afhankelijk van uw netwerk en de gebruikerswensen bieden wij ICT hardware wat zorgt voor optimale beschikbaarheid en continuïteit van uw ICT omgeving.

Meer informatie

Accessoires

Wat je ook onderneemt

De ICTzaak voert een uitgebreid assortiment ICT accessoires. In onze online webshop en in onze winkel kunt u terecht.

Meer informatie