Internet

ICT die mensen verbindt

Internet

Snelheid en bedrijfszekerheid zijn bepalend bij de keuze van uw internet provider. Een derde aspect is service, waarvoor wij als partner van KPN en Ziggo medeverantwoordelijk zijn. Onze keuze voor deze providers is gebaseerd op goede ervaringen, zowel in termen van prestaties als voorwaarden. KPN is onze partner voor glasvezelverbindingen en Ziggo voor kabelaansluitingen. Welk type het beste past bij uw situatie hangt primair af van de beschikbaarheid. Als beide beschikbaar zijn, kan ICTzaak u hierin adviseren, waarbij we de voors en tegens afzetten tegen de kosten.

KPN glasvezel

KPN logoBij de ICTzaak is een gecertificeerde business partner van KPN, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor persoonlijk advies en een passende glasvezeloplossing voor uw bedrijf. Met alle kennis op het gebied van internet, telecom en ICT onder één dak bieden wij u volledig ondersteuning van aanvraag en aanleg tot support en service.

Ziggo kabel

Ziggo logoAls geselecteerde ICT en Telecom partner van Ziggo kan de ICTzaak een uitgebreid pakket diensten via kabel aanbieden. Naast de internetverbinding zelf, met keuze uit verschillende snelheden, zijn dat oplossingen als een telefooncentrale in de Cloud en gratis en snel internet via WiFi voor medewerkers en bezoekers van uw bedrijf.