Back-up Online

ICT die mensen verbindt

Back-up Online

U krijgt te maken met diefstal, brand, waterschade, een virus of een technisch mankement en… uw belangrijke bestanden zijn niet meer te lezen! Realiseert u zich hoeveel tijd en geld u dan moet investeren om alles weer op de rit te krijgen? Bereid uw zorginstelling voor, kies Back-up Online.

Veilige opslag zonder datalimiet

Met Back-up Online maakt u snel en eenvoudig via internet een automatische back-up van uw bestanden, die u indien nodig eenvoudig weer terughaalt. U geeft zelf aan van welke bestanden u een back-up wilt maken. Back-up Online zorgt dan voor een automatische back-up op de ingestelde tijd, bijvoorbeeld in de avond. Back-up Online heeft geen datalimiet. U kunt dus van al uw bestanden, hoe groot ze ook zijn, een back-up maken, zo vaak u wilt. Uw gegevens worden opgeslagen in een van onze datacenters, die behoren tot de veiligste computerruimtes van Nederland en voldoen aan ISO 27001-eisen. Deze digitale kluis is permanent beschermd.

Back-up Online voordelen:

  • Back-up Online heeft geen datalimiet, u kunt dus al uw bestanden opslaan.
  • Opslag in Nederlandse datacenters die aan de hoogste beveiligingseisen voldoen.
  • U maakt eenmalig een back-up van de bestanden en alleen nieuwe of gewijzigde bestanden worden daarna opgeslagen. Dat is snel en efficiënt.
  • Elke dag automatisch uw back-up geregeld.