PerfectView

ICT die mensen verbindt

PerfectView

Zoekt u naar een krachtige en gebruiksvriendelijke alles-in-één CRM cloud oplossing voor cliëntbeheer, facturatie en e-mailberichtgeving? Dan is PerfectView dé oplossing die grip geeft op cliëntprocessen en projecten, uw medewerkers klantgerichter laat werken en u helpt uw doelstellingen te realiseren.

Veelzijdige Cloud oplossing

PerfectView werkt in de Cloud, wat betekent dat u uw (potentiële) relaties, cliënten en activiteiten beheert u op één centrale plek. Naar keuze kunt u via PC, laptop, tablet of smartphone betere resultaten boeken, waar ter wereld u ook bent en wanneer u maar wilt. Als officieel partner van PerfectView begeleidt de ICTzaak u bij de implementatie.

Voordelen van PerfectView CRM Cloud software:

  • Lage maandkosten, maar complete functionaliteit.
  • Overal en altijd veilig toegang tot uw omgeving.
  • Oneindig schaalbaar zonder risico’s.
  • Geen investeringen in hard- en software.
  • Geen beheerskosten.

PerfectView koppelingen

De ICTzaak is specialist in het realiseren en beheren van praktische koppelingen tussen PerfectView en andere software. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat een nieuwe cliënt in uw boekhoudpakket automatisch wordt toegevoegd aan PerfectView. Er is voor elke situatie wel een koppeling denkbaar die essentieel is om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Welke PerfectView koppelingen heeft u in gedachten? Leg uw vraag direct aan ons voor via 0318-531966 of laat uw gegevens achter via de onderstaande knop.